Missie

ID Produkten is een fullservice relatiegeschenken, promotieartikelen importeur en groothandel onze missie richt zich op duurzaamheid en recycling. Ons bedrijf levert duurzame en recyclebare producten aan het bedrijfsleven in Nederland (B2B). Door duurzame relatiegeschenken te geven, kan er gemakkelijk op een goede manier worden omgegaan met het thema en de missie duurzaamheid binnen het bedrijf en kan de afvalberg worden verminderd.

Relatiegeschenken worden vaak gebruikt bij gelegenheden zoals openingen van nieuwe vestigingen, jubilea, beurzen of als kerstcadeau. Bedrijven kiezen vaak voor relatiegeschenken met hun eigen logo of naam erop om zo de naamsbekendheid te vergroten. Het geven van relatiegeschenken kan ook bijdragen aan de klanttevredenheid en loyaliteit.

Bij ID Produkten hoeft u zich geen zorgen te maken of een product wel duurzaam is of valt te recyclen, dit hebben wij namelijk al voor u uitgezocht. Ons bedrijf streeft ernaar om duurzame en recyclebare producten te bieden aan het bedrijfsleven. Zo kunt u als bedrijf op een gemakkelijke en goede manier omgaan met het thema duurzaamheid binnen uw organisatie.

Kortom, wilt u als bedrijf duurzame en recyclebare relatiegeschenken en promotieartikelen geven? Dan bent u bij ID Produkten aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan duurzame producten die geschikt zijn voor elke branche en gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven