Bedrijfsinformatie ID Produkten Groningen

Relatiegeschenken zijn geschenken die bedrijven aan hun klanten, leveranciers of medewerkers geven als teken van waardering en om de relatie te versterken. Deze geschenken kunnen variëren van functionele artikelen zoals pennen, notitieboekjes of USB-sticks tot luxere items zoals horloges, parfum of wijn. Relatiegeschenken worden vaak gebruikt bij gelegenheden zoals openingen van nieuwe vestigingen, jubilea, beurzen of als kerstcadeau. Bedrijven kiezen vaak voor relatiegeschenken met hun eigen logo of naam erop om zo de naamsbekendheid te vergroten. Het geven van relatiegeschenken kan ook bijdragen aan de klanttevredenheid en loyaliteit.

We hebben voor u een grote variatie aan relatiegeschenken en promotieartikelen, die erop gericht zijn om een goede relatie met uw klant te creëren en te onderhouden.


Door middel van een premium kunt u de verkoop van uw producten of diensten bevorderen. Want met een premium kunt u het aankoopgedrag van uw klanten beïnvloeden of de bekendheid van uw producten of merken vergroten. Ons assortiment met premiums past uitstekend bij dit doel.

Een premium is een cadeau dat wordt gegeven aan klanten of zakenrelaties als teken van waardering of dank. Het kan een praktisch item zijn, zoals een pen of een notitieblok, of iets luxueuzer, zoals een high-end technologische gadget. Premiums worden vaak gebruikt als marketingtool om het merk of bedrijf te promoten en de relatie met klanten of zakenrelaties te versterken.

Er zijn verschillende manieren waarop een premium gebruikt kan worden als relatiegeschenk:

Bedankt cadeau: geef een premium aan klanten of zakenrelaties als dank voor hun loyaliteit of als bedankje voor een specifieke transactie.

Promotioneel cadeau: gebruik een premium als marketingtool om het merk of bedrijf te promoten. Dit kan door het plaatsen van een logo of bedrijfsnaam op het cadeau.

Relatiebevordering: geef een premium aan klanten of zakenrelaties als teken van waardering of om de relatie te versterken.

Loyaliteitsprogramma’s: gebruik een premium als beloning voor de deelname aan een loyaliteitsprogramma.

Gelegenheidscadeau: geef een premium aan klanten of zakenrelaties tijdens speciale gelegenheden zoals een verjaardag of jubileum.

Het is belangrijk om een cadeau te kiezen dat relevant is voor de ontvanger en passend bij de gelegenheid. Het cadeau moet ook van goede kwaliteit zijn en de boodschap van waardering of dank overbrengen.


Incentives als relatiegeschenken zijn een manier om klanten of leveranciers te belonen voor hun loyaliteit of hun bijdrage aan het bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van een speciaal gratis product. 

Incentives als relatiegeschenken kunnen een effectieve manier zijn om klanttevredenheid en loyaliteit te vergroten. Dit is omdat klanten zich gewaardeerd voelen en zich meer betrokken voelen bij het bedrijf. Bovendien kunnen incentives als relatiegeschenk ook bijdragen aan een positieve mond-tot-mondreclame en herhalingsaankopen.

Het zorgt ervoor dat klanten zich gestimuleerd voelen om hun loyaliteit aan het bedrijf te behouden.

Het kan zijn dat u uw verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers wilt aansporen of bedanken
en hiervoor een leuke incentive nodig heeft als er een bepaald doel bereikt is. Bekijk eens ons assortiment want we hebben leuke kant en klare ideeën voor u.


Wilt u iets hebben wat uniek is een “special” en wilt u dit speciaal laten maken voor dat ene doel? Wij denken graag met u mee om op maat gemaakte en unieke relatiegeschenken, premiums of incentives voor u te produceren.

Speciale relatiegeschenken zijn geschenken die speciaal zijn ontworpen of aangepast aan de specifieke wensen en eisen van de ontvanger. Dit kan bijvoorbeeld een uniek logo of een specifieke kleur zijn. Deze geschenken worden vaak gebruikt als marketingtool om een bedrijf te promoten of als teken van waardering aan klanten of medewerkers. Er zijn veel verschillende soorten speciale relatiegeschenken beschikbaar, zoals kleding, tassen, pennen, kalenders en veel meer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven